Post by howripertico on Feb 18, 2022 8:57:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz açarlar ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Bu gözəl oyundur amma çox böyük problem var. Biz matça başlayanda reklam göstərir. Və hər dəfə oyunun ortasında Google oyun mağazası açılır. Bu proqramı bəyənmirəm.
Heroes Inc 1.1.6 APK + MOD (Unlimited money) - APKGods
Heroes Inc! (MOD, Unlimited Money) v1.1.6 APK Download
Heroes Inc! Arcade gpq
Çoxlu reklam var, hətta məşq döyüşləri zamanı belə reklamlar alırsınız ki, bu da çox bezdiricidir. Əgər onlar bunu yalnız isteğe bağlı olan reklamlar üçün etsəydilər, mən onu 3 ulduzla qiymətləndirərdim, atlamazdan əvvəl personajın səlahiyyətlərinin nə olduğunu əvvəlcədən görə bilməməyiniz axmaqlıqdır.
Layiqli konsept, oyunu bəyənirəm. Amma çoxlu reklam var. Oyunda keçirdiyim vaxtın 50%-dən çoxunu reklamlar təşkil edirdi. Bağışlayın, silməliyəm.
Bu, hərəkət etmək və ya etmək istədiyiniz qəhrəmanı seçmək imkanı verməyəcək.
Oyunu sevirəm, "Aaa, çox reklamlara deyirlər, bəlkə bunu almayım" deyənlər sadəcə wifi-ni söndürsünlər. Böyük İş Yaradanlar!
Bu, yaxşı oyundur. Mən vulkan qərargahındayam, amma daha gedə bilmərəm, 15 gün oynamağa davam edirəm, bu, nasazlıqdır və ya başqa bir şeydir.
(MOD, Unlimited Coins) 1.1.1 free on android. Heroes Inc! mod apk. Android 4.4 +
Heroes Inc! by Lion Studios earned < $5k in estimated monthly revenue and was downloaded 1m times in December 2021. Analyze revenue and download data
Səliqəli əsas, tamam icra. Bununla belə, reklamları silmək üçün ödəniş etməkdən narahat olmayın; Bu seçimi aldığım digər oyunlardan fərqli olaraq, bu oyun sizə daim reklam verməyə davam edir və onlar demək olar ki, hər şeyi etmək lazımdır. Sərt ötürmə.
Bu, yaxşı oyun idi, amma Volkan hq-nı bitirməyimə baxmayaraq, mənə vulkan hq keçməyə imkan vermədi.
Heroes Inc! Árkádjátékok rjt
Heroes Inc! Arkade tpl
Bu. oyun. edir. MÜRACİƏT. Əlbəttə, onun çoxlu reklamı var, amma məni 24/7 məşğul saxlayır. Mən bu oyunu Design Home oynayarkən reklam alanda tapdım. Bu mənim telefonumda ən çox sevdiyim oyundur və onu çox sevirəm. Sizi məşğul etmək üçün yeni bir oyun axtaran insanlara Heroes Inc-i tövsiyə edirəm.
Heroes Inc! Trò chơi điện tử bhy
Mən özümü bu oyun kimi hiss edirəm, amma o, çökməyə davam edir, amma birləşməni xoşlayıram və buna görə də ona Dörd Ulduz verirəm
Bu oyun heyrətamizdir, amma mən aqua qərargahında hərəkət edə bilmədim, ona görə də düşünürəm ki, bu bir səhvdir və ya onların sadəcə Aqua komandası yoxdur. Zəhmət olmasa, bunu düzəldin və ya reklam edin.....
Dünyadakı obyektləri və əşyaları seçib onları insanlarla birləşdirə bilməyiniz həqiqətən gözəldir və sonra onların qabiliyyətlərinin nə olduğunu görürsünüz, çünki digər qabiliyyətləri bir araya gətirə bilərsiniz.
Səviyyənin ortasındakı reklamı izləmək istəyən həddən artıq çox reklam var, mən səviyyəni bitirəndə başqasına baxmalı olacaq
Ahem? Mən ideyanı və oyunu sevirəm, amma reklamlar və gecikmə? Demək istəyirəm ki, birinci reklam ümumiyyətlə heç nə etmədi, amma ikinci reklam tapança kimi vuruldu və mən oyuna qayıdanda bunun baş verəcəyini görmək istəmədim, çünki məndə artıq kifayət qədər idi. Və gecikməyə bir mili saniyə dözə bilmirəm. İstəmədiyiniz zaman düşmənlər tərəfindən idarə olunduğunuz müddətdə hər şey geridə qalır. Bu bezdiricidir! Zəhmət olmasa düzəldin!
Super qəhrəmanların necə olduqlarını bəyənirəm, bu onları bir az realist edir
Gumslinger Azione mtx
90 faiz reklam, 10 faiz laggy oyun təcrübəsi
Download The Latest Version of Heroes Inc! APK Free App For Android & iOS. It is a colorful and well-designed casual game that will keep you entertained for
Yaxşı möhkəm 3 ulduz bu oyun üçün verə biləcəyim hər şeydir. Bu, yaxşı vaxt öldürücüdür, lakin robotları öldürmək üçün əlaltıları idarə etmək üçün niyə super güclər yaratdığınızı izah edən hər hansı bir hekayə xətti yoxdur. Ən böyük problemim isə; Bu oyunu 1,5 saat oynadıqdan sonra 57 məcburi reklam var idi. Bu oyunda artıq reklamları izləmək üçün başqa yollar var idi, ona görə də oyunçulara daha çox reklam verməyə heç bir səbəb yoxdur.
reklamları sevirsinizsə, bu, əladır, əks halda oyun həqiqətən reklamların sayını doldurmur.
Softonic review. A free app for iPhone, by SRG Studios Corp.. Heroes Inc. is a free game for iPhone, belonging to the category 'Games'.
3 ulduz, çünki istifadə etməli olduğunuzu seçə bilmirsiniz
Olduqca sərin təsirsiz oyun. Kəşf edə biləcəyim şey odur ki, biz qəhrəmanların gücünü həqiqətən tanıya bilərik.amma Donovan Loreman kimi hər 30 saniyədən bir reklamlar.😥😐
Qərargahım 2-ci səviyyədə ilişib qalana qədər əyləncəli kiçik oyun kimi görünürdü. Qəhrəmanlarım üçün daha çox seçim əldə edə bilmirəm. Sadə oyun oynamağa dəyməz. Bunu sadə bir oyun etmək niyyətindəsinizsə, onun işlədiyinə əmin olun.
Təcrübələrdən biri istisna olmaqla, oyun olduqca yaxşıdır, robotlardan biri onun hücumlarına qarşı immunitetlidir və mən o səviyyədə uduzdum və hər dəfə onlara hücum etməyə cəhd edəndə onlar radiasiyaya məruz qalırlar, ona görə də çox işləmək və çox işləmək lazımdır. proqram təminatında qüsurlar var. çox yaxşı oyun deyil, ona görə də zəhmət olmasa, çox çalışmalısınız
Yeni avtomobilinizi sevin, amma siz sevdiyiniz yeməklər üçün mənsiz bunu edə bilməzsiniz və digər insanların növbəti bir neçə həftə ərzində daha çox pulu olacaq və sonra ora qayıtmalı və qalanını almalı olacaqsınız.
Mən oyuna yenicə başladım və olduqca əyləncəli idi, necə birləşə biləcəyinizi və başqa şeylər qura biləcəyinizi xoşlayıram. bundan başqa davam et😊😊😍😍😍😀😀😃😃😃😄😄❤👍👍👍
Səviyyə 2-ci xarakter aldığınız zaman ən axmaq oyun çox zəifdir
Əla ideya və reklamlara əhəmiyyət vermədiyim şeylər, sadəcə təyyarə rejimindən istifadə etməklə öz yolumu aldada bilərəm
Heroes Inc! 1.1.6 APKs
Qardaş, bu oyunun yüklənməsi çox vaxt aparır! Və tullantı şey şəbəkə tələb edir! Və o robotu mən belə döyə bilmirəm!🤬🤯😡
Oyun əyləncəlidir amma onlayn rejim əlavə etsəniz daha yaxşı olar zəhmət olmasa əlavə edin
Bu, yaxşı oyun reklamları problemdir, lakin bundan başqa, bir az darıxdırıcıdır, bu, uşaqlar üçün və ya kimsə kollec layihəsi üçün bir oyundur, amma vaxtımı fərqli bir oyuna sərf etməyi üstün tuturam
Oyun çox ləngiyir. Yükləmə ekranından çətinliklə keçə bilirəm. Çox sinir bozucu.
Download Heroes Inc! App for iPhone / iPad Now. - 99images
Download Heroes Inc Mod APK – latest version – free for Android and create a superhero today with a unique skill! Fight against plenty of