(Android/iOS) Restaurant Paradise: Sim Builder cheat kód korlátlan kristályok
Feb 18, 2022 9:00:49 GMT -5
Post by howripertico on Feb 18, 2022 9:00:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Restaurant Paradise: Sim Builder Παιχνίδια προσομοίωσης okm
A legkedvesebb játék, amit letöltöttem. 1000 játékot töltöttem le, de ez az egyik legjobb játék, amit valaha láttam. Ez a valaha volt legjobb játék, nem is tudom, mit mondjak rá. I Love This Game ..... ez a játék a legjobb a legszórakoztatóbb és legélvezetesebb köszönet, hogy elkészítette ezt a játékot. Egyszerűen imádom, imádom, imádom ................... .................................................. .................................................. .................................................. ..
Valahányszor építek valamit, mindig azt mondja, hogy elérhetetlen. És folyton azt mondja, hogy frissítsek egy boltot 2. szintre, de nincs útmutató, hogyan kell ezt megtenni.
bug anjg.
SZUPER ARNYI piaci szimulációs játék!! 😍 Csak nyisd ki offline, gyűjtsd össze a 💰-t, majd zárd be minden nap, amíg bármit megvehetünk és díszíthetünk, aztán csináld újra a 💰 gyűjtést 😁 Ilyen egyszerű. 😊😊😊 Csak ne felejtsd el csatlakoztatni az FB-t vagy más közösségi közösségi oldalakat, hogy le tudjuk játszani egy másik eszközön, és legyen türelemmel a 💰... 😁
Izgalmas játék. Tetszik a dizájn és a színek.
Nagyon szép 👍 játék
eleinte jó, de amikor eléred a 4. szintet, megváltozik
Alonzo gyászolja a világot
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Puzzle zudz
Jó játék, kérlek jelentkezz be a Facebook-omba
Nagyon tetszett, nagyon aranyos a hangulat, még több dolog is szórakoztathat, mert úgy érzem, csak nézem a képernyőt, és várom, hogy történjen valami, de ez egy nagyszerű játék, de mindenképpen ajánlom, hogy a thjs játék nagyon simán fut rajta. a tabletem nem omlik össze vagy késik, nagyon lenyűgözött
🥺
Unalmas
Ez nagyon tetszik. A művészet elbűvölő, és könnyen fejlődhet.
Ez szép, de ha meg tudjuk ünnepelni az eseményeket vagy a fesztivált, akkor az jó lesz, ezért kérjük, tegye ezt gyorsan, és kérem divatba hozni.
'jó
Nagyon-nagyon szórakoztató játék, szeretem ezt a játékot, és soha nem törlöm
remek volt a játék
Ez a játék nagyon egyszerű, mégis szórakoztató. A játék stílusa is imádnivaló. Én sem találkoztam még semmi problémával. Nagyon szeretem a játékot, ezért adok rá 5 csillagot
Nagyon szeretek játszani a szép howvu-val, lehetőségem van saját magam díszíteni. Most kezdtem el, szóval az aknák őrülten néznek ki, lol, de ha egyszer hozzáadok még többet, és össze kell jönnie, nem tud úgy csevegni, mint a többi virtuális játék, de ez kormol és tart. lefoglalja az elmédet, hogy vállalkozást vezetsz és többet építesz.
Egyszerre kettőnél több épületet is képesnek kell lennie, és nem kell annyi drágakőbe kerülnie.
Csúnya frissítés
Csak pár órát töltöttem ezzel a játékkal, azt mondta, hogy megnyitom a jutalmamat, majd újratelepítettem a kiindulási pontról néhány szinttel hátrébb. Nem is tudom, hogy akarok-e zavarni.
Amikor elkezdtem játszani, nagyon szerettem a játékot! De aztán, amikor végre beléptem a játékba, miközben online voltam, az üzleteim egy szinttel lejjebb kerültek, az általam épített épületek egy része eltűnt, és pénzt veszítettem. ELVESZTEM AZ ELŐRELEMÉNYEM RÉSZÉT!
レストランパラダイス:シミュレーションゲーム シミュレーション bab
Most kezdtem el játszani, és egyelőre jó. Az ínyencek is olyan aranyosak, és nagyon klassz tőlük, hogy gyémántokat adnak nekünk, miután elvégezték azokat a feladatokat, amelyeket a legtöbb hozzám hasonló diáknak gondot okoz az összegyűjtés. Köszönet érte.
Restaurant Paradise Simulazione obr
Nekem nagyon bejön ez a játék. Valójában csendes vagyok, nem igazán szeretem a játékokat, mert ez bonyolult számomra. De ezt a játékot nagyon egyszerű játszani. nagyon tetszik.
ez jó, de ez a játék nem ad valami hatalmas mennyiségű gyémántot
ez jó! szórakoztató és nagyon aranyos. de egy dologban nem vagyok biztos, hogy mi értelme az „élelmiszervásárnak”?
Milyen nagyszerű játék! Nem fizet a nyerésért, és könnyű érméket szerezni. Javaslom a játék letöltését.
Hát szép játék, de nem tud visszaállítani, szóval kicsit irigy vagyok, 😑 valójában csak még 1... Vissza tudja állítani. Szóval számomra 5 csillagot fogok értékelni ☺️
Mit? Csak 4 csillag? Miért? Mert tudod, hogy ez a játék hozzáadhat barátot 😭 Köszönöm
jaa.. ez egy nagyon jó játék.. sok mindenre megtanít.. imádtam❤❤
NAGYON JÓ
IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT, ANNYIRA GYÖNYÖRŰ Paradicsom
Nagyon szeretem a játékot, offline is lehet vele játszani, de van egy problémám, hogy több csillagot kellene adniuk az éttermek gyorsabb építéséhez, de összességében nagyon szeretem ezt a játékot.
Szeretem ezt a játékot. Nagyon klassz és aranyos
Imádom ezt a játékot, édesem!
Imádom ezt a játékot, annyira cuki! Bár egyetértek a többi játékossal. Jó lenne az Éjszakai mód, pihentetné egy kicsit az éttermeket, és felújíthatnánk vagy hozzáadhatnánk néhány cuccot anélkül, hogy a lil emberek eltűnnének, vagy haragudnának, mert elmozdítottuk az asztalt.
Egyszerűen tetszik, kicsit unalmas, de szeretnék még szórakozni
Csak elkezdett játszani. Még az e-mailemre sem tudom elmenteni a játékot, és soha nem kaptam választ arra vonatkozóan, hogy megérkezett-e vagy sem. Tehát távolítsa el a játékot, amíg nem kapok választ, hogy miért nem működnek a gyémántok és a játék mentése. Hiba javítva köszönöm.
tiszta játék valójában szar srry nem sajnálom
Javítsd ki, szeretem a játékaidat, de nem tudok bejelentkezni az e-mail címemre! Még a nevemet sem tudom megváltoztatni, még vásárolni sem tudok! Javítsd ki. Újra letöltöm ezt a játékot, ha ezeket megoldod ☺️ köszönöm❤️