Post by howripertico on Feb 18, 2022 9:09:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Fajna gra, ale wydaje się być błędna. Na przykład, gdy wydobędziesz duży zasób złota, złoto zniknie. Nigdy tego nie otrzymujesz.
Zabawna gra wciąż się do tego przyzwyczaja
Zegary poruszają się tylko wtedy, gdy aktywnie grają w grę, a nie w czasie rzeczywistym. Poza tym jest to fajna gra
Dobra muzyka i dobra gra
Wiele do zrobienia i wiele sposobów na ulepszenie swojego bohatera. Zabawna, bezczynna gra RPG.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога idat
Dlaczego wszystkie pozycje są identyczne z Rucoy Online???
Uwielbiam tę grę i jest niesamowita. Niezbyt skomplikowane i łatwe do grania. Kupiłem usuwanie reklam ze względu na zabawę, jaką zapewnia gra i chcę wesprzeć programistę. Jedna sugestia/życzenie: Chciałbym móc nacisnąć restart x 50 i uruchomić go w tle, abym mógł dalej uprawiać ziemię bez otwartej aplikacji.
kiedy ponownie uruchamiasz poziomy, nie dostajesz więcej exp lub poziomów po ponownym uruchomieniu, zmień to
Grow Swordmaster Rollenspiele hetr
Bardzo wciągająca, przyjemna. Do tej pory dotarłem tylko do końca pierwszej strefy, ale wygląda dobrze. Nie ma jeszcze paywalla.
Dobra gra poza wydobyciem nie pozwoli mi na zbieranie złota. Ciągle mówi, że spróbuj ponownie później.Próbowałem kilka razy i nadal nie zbieram....1 godz. 2godz. 3 godziny później nic
To fajna gra!
Fajna gra, ale jeśli zdecydujesz się wykonać dziesięć prób na poziomie, nie możesz jej zatrzymać bez zamknięcia gry
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Hry na hrdinov gad
Bardzo zabawne i czasochłonne, idealne do spędzenia czasu podczas tej pandemii covid19.
Dał bym 5 gdyby wrogowie i boss w 2 świecie boss ma 2 tysiące hp a wrogowie 1 tysiąc hp to jest hore
Pomijając fakt, że ukradłeś każdą skórkę z gry Orna GPS, nie jest źle. Wciąż nie mogę pominąć faktu, że to Orna.
dobra gra, ale więcej miejsca na ulepszenia. tak trzymaj!
Nie mogę zbierać codziennych nagród ani monet z wydobycia
Fajnie fajnie fajnie 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺🙂🙂 🙂🙂🤗🤗🤗🤗😊😊😊🤗🤗🤗🤗😊😊😊🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗Goooooooooooood gra to prawdziwe 100% coooooooooooooolllllllll i jestem teraz tam silny
Polecam
lubię tę grę
Ta gra to śmieci asf!!!
Głupia gra
Z mojego złota nie można dostać. Codzienny bonus sprawdzony ale nie dostaję tego bonusu,-1lvl i jeszcze kilka bugs.pls sprawdź grę i napraw to
Na początku będziesz się dobrze bawić, bez problemów. ale pamiętaj, że gdy trafisz na czerwony i fioletowy, wskaźnik wypadania jest mistyfikacją. czy to złoto, przedmioty, broń... itd. Właśnie wymieniłem na "złoto, exp, drop rate souls" i wiecie co? żadna z tych dusz nie dodała ani jednego złota do drop rate, ani więcej przedmiotów na każdym poziomie. Na szczęście działała tylko dusza expa. Odinstalowałbym naprawdę, ale chciałbym sprawdzić, jak daleko to idzie😂
nie lubię tego
Jak dotąd całkiem nieźle. Dobra ilość treści, brak presji kupowania. Fajna gra dla zabicia czasu.
Jest całkiem nieźle, jedyne, czego chcę, to mieć opcję, aby zobaczyć, skąd wziąć materiały, których nie masz / nie masz, ponieważ naprawdę denerwujące jest nie być w stanie zobaczyć, skąd wziąć bardzo potrzebne materiały.
Ta gra jest najlepsza 👌
Świetna gra, ale czasami codzienna i moja nie działa dobrze, kiedy próbuję je odebrać, ale o to chodzi
Gram w tę grę od jakichś czterech godzin i nie żałuję ani sekundy. Również NIE ma wymuszonych reklam
Tak ogólnie to nieźle .
Dobra gra grywalna
Ta gra może być naprawdę fajna. Ale nawet gry typu pay-to-win wiedzą, że musisz wynagrodzić gracza za jego czas. Nawet z wydarzeniami ze wskaźnikiem dropu, utkniesz za murem na miesiąc, zanim zrobisz postęp. Łączenie bohaterów prawie nigdy nie daje bohatera wyższej jakości. Po dotarciu do czerwonego i fioletowego etapu nadal będziesz otrzymywać szare materiały. Mam 62 strony z książek, maksymalny zręczność, cały czerwony i fioletowy sprzęt, i wciąż dostaję 3 strzały, zanim dotrę do bossa. STRATA CZASU!
Świetna gra, szybko zdobywaj klejnoty i nie ma „energii” do grania.
Dobra gra, jeśli masz odpowiednią strategię (lub dobre enaught przedmiotów i szczęście)
Po kilku dniach robi się nudno...
podoba mi się to
Jest to 5-gwiazdkowa gra, ale mam pytanie, które mnie dręczy, dlaczego robal ik gra wygląda jak robaczy zwierzak z idle slayer
Fajna dla mnie gra wsamraz
To czasochłonne
Wydawało się to dobrą grą, ale zbyt wiele nie zostało wyjaśnione. Podobnie jak częstotliwość wypadania ksiąg zaklęć. Poza tym zdobywanie kolejnych poziomów powyżej 10 jest zbyt trudne.
Pierwsze sukundy są najlepsze potem tylko gorzej
Nie mogę przełączyć konta na inne urządzenie
Happy Hop: Kawaii Jump Arked jrso
Codzienna misja się nie aktualizuje? I potrzebuję informacji o umiejętnościach broni.