Post by howripertico on Feb 18, 2022 9:15:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Greške i još mnogo toga. Ubijete neprijatelja i igra čak kaže da su eliminirani, ali oni se samo nastavljaju mrijesti i graditi više. U jednom trenutku bilo je brže nego što sam ih mogao uništiti s ogromnom vojskom i nije im preostala duša da išta grade.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie wrc
Uhm možete li pustiti novu trupu kao što je ubojica, vikinzi.
Vrlo dosadna
Sladak je, imao sam dobar sat vremena prije nego što sam ga obrisao zbog ponavljanja i vrlo osnovne igre. Želite dobar mobilni RTS s online matchmakingom? Idite pogledati Rusted Warfare. Odgovor Dev-u: Zapravo ne igram kampanju na RTS igrama ako nisam impresioniran opcijama sandboxa/prilagođenog ratovanja. Mogućnost kontrole postavki mojih bitaka, težine AI-a, količine saveznika i neprijatelja, ograničenja jedinica, raspodjele resursa i hend**epa su razlozi zbog kojih igram RTS.
Pazite na ljude koji koriste ovu igru da vas gledaju
Kontrole su bile prilično nezgrapne i zaglavile bi ne dopuštajući vam da kliknete bilo što
Nisam puno igrao, ali ovo je super igra općenito. Koliko sam shvatio, samo jedan čovjek to radi, ali možda sam u krivu. U svakom slučaju. Jedinice se kreću glatko i odmah slušaju vaše naredbe. Jedini razlog zašto sam mu dao 3 zvjezdice je jezik. To je problem koji imam kada je gramatika malo pogrešna. Moje mišljenje je da pokušate pronaći nekoga tko vam može pomoći da napišete bolje dijaloge. Definitivno ću nastaviti igrati jer ovo izgleda kao Empire Earth i svidjele su mi se te igre. U svakom slučaju, odlična igra!
Ne postoji mogućnost stvaranja vojnika u vojarnama ili streličarskom polju na razini "Kraljeva garda"
Ovo je za mene najbolji RTS srednjovjekovni ikad ovo je najbolji rat opsade stopa sada 5 zvjezdica
stvarno super, ali dodajte još jedinica i zgrada i kreativni način, ispričavam se ako je ovo previše😀
Izgleda pristojno, ali nisam siguran je li greška ili je dizajniran za prisilne recenzije. Nisam mogao napredovati u misijama nakon što sam prošao prvu sve dok je nisam pregledao ili preskočio misiju. Niste sigurni je li ovo greška ili nedorečen dizajn da biste dobili recenzije. Htio sam odigrati nekoliko misija prije nego što je dam recenziju.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi jnb
Ova igra je tako sjajna da je ažuriranje na transportnim brodovima sjajno!! Ali savjet može li programer ukloniti neke bugove poput zamrzavanja. Teško mi je kontrolirati, ali je i dalje super, super🔥🔥🔥💯
Ova igra nudi najbolje mobilno RTS iskustvo koje sam do sada pronašao u Play Storeu. Iako nije savršena, Siege Up je najbliža stvar koju ćete pronaći ako tražite igru sličnu klasičnom Warcraftu, Age of Empires ili Command and Conquer. Besplatna je za igranje, offline i online, a ima i značajku uređivanja karte.
Igra treba ravnotežu. Treba postojati malo diplomacije. A.I samo napada bez upozorenja ili bilo čega. A.I ima nekoliko OGROMNIH prednosti u odnosu na igrača.Potrebno je tona balansiranja i promjena u A.I i diplomaciji. Ima puno potencijala. Baš uživam!
Eh
Sviđa mi se ova igra, ali mislim da biste trebali dodati brodove i morske pse.
Molimo RTS siege up igra 2. dio
razina jedan je teška. Oprostite za ovu igru, mislim da sam noob
Igra se ruši, igram oko 5 minuta, a onda se ruši
Iako nije baš AOE, to je najbliže što ćete sada dobiti. Funkcija neaktivnog seljaka i centriranja kod kuće bila bi dobra, ali važno je napraviti to bez gužve na ekranu, a igra je u redu kao što jest, uređivanje da se kaže unit ai je užasno, potrebno je još nekoliko iteracija. Koža igre je sjajna, ali nema promjene u AI težini ili uzorcima kada se promijeni
Ludo je koliko stvari ova igra ima!
Sveukupno mi se sviđa igra samo bih želio da postoji opcija za automatsku rotaciju ekrana. U postavkama igre ne postoji opcija za auto rotaciju i ne, ne radi ni promjena postavki rotacije mog telefona. Probao to, nije išlo.
Stvarno je super jer ima jedinice, ali igra usrećuje ako nema veze
Češće se ruši.
Ovo je najbolja strateška igra za više igrača na pametnom telefonu. Ova igra mi daje osjećaj igre Age of empire. Međutim, želio bih zatražiti od razvojnog programera da da više značajki u igri kao što su nove jedinice iz stvarnog života kao što su mušketi, topovi, itd. kao što je age of empire. Novo ažuriranje je super. Na kraju, rekao bih da je ova igra jedna od najboljih igara za više igrača koje sam ikad igrao. Molim vas, nastavite s dobrim radom.
Sjajno
Igra je bila izvanredna ❤️❤️ ova igra je jedan od mojih posebnih tipova igrača. Evo nekih poboljšanja za igru nadamo se da će vam pomoći. 1. molimo dodajte funkciju da botovi mogu biti suradnik u igri kostima i dodati više karata po izboru. 2. plsss nastavite način rada priče dodajte još jednu razinu najmanje 10 razina ukupno 30 razina. Treće, igra bi bila tako sjajna ako dodate 4 vrste jedinica, Ljudske/Orkove/Noćne Vilenjakove/Nemrtave, ove jedinice se mogu koristiti u igri kostima tako da možete odabrati 4 od njih.
Volim to. NIKAD ne ocjenjujem i komentiram, ali sam umirao za mobilnom rts igrom više poput age of empires, a manje poput uobičajenog čekanja x mnogo sati konačno postiže neku trivijalnu nadogradnju.
Ova igra je dobra, može biti zabavna, ali kada sam igrao glavnu priču i prilagođenu mapu, bilo je nemoguće pobijediti, a neprijatelj je dolazio brže od mene, tip koji je igrao RTS igrice godinama od djetinjstva, ali ne mogu izdržati brutalnost napadi neprijatelja i jednostavno igra treba samo AI balansiranje kako ne bismo samo umrli prije nego što uopće dobijemo vojsku srednje veličine.
Sjajan koncept, ali sam imao mnogo problema s odabirom jedinica prema vrsti. Ili su bili svi ili samo jedan
Igra jako dobro, oglasi nisu nametljivi i mogu se jeftino ukloniti. Mislim da je vrijedno toga.
Toliko potencijala i opasna ovisnost! Upravo sam završio kampanju i uživao u njoj, ali često su me nevjerojatno frustrirajuće kontrole dovodile do suza bijesa. Prvo, ne možete izaći iz oglasa u pejzažnom načinu rada. Klikom na višestruki odabir tijekom izgradnje ne brišete stanje izrade, pa se pitate zašto ništa nije odabrano i ništa ne slijedi naloge. I zašto kupole uvijek napadaju ribarske čamce i seljake preko svega ostalog? Neke praktične promjene koje bi donijele OGROMAN način za poboljšanje kontrola su, (1) zvučna povratna informacija kada dodirnete nešto, (2) dodirivanje jedne od glavnih kontrola (višestruki odabir ili građenje) poništava sve ostalo što se događa i čini ono što ste upravo dodirnuli , (3) zvučna obavijest kada ste napadnuti izvan zaslona, (4) prisilni portretni način rada prije ulaska u oglas. Ispravite ove stvari i dobit će sve 5 zvjezdica
Igra vam govori što da radite.....Želim izgraditi svoje vlastito carstvo 😑😑
Mislim da je to stvarno cool igra za ljude koji mnogo vole ratne igre (želio sam postati jako dramatičan u ovom dijelu) Ova igra je za one koji žele usavršiti svoje vještine i strategiju kao vojskovođa i kralj!
RTS Siege Up! - Medieval War Strateginiai pxcw
Mech Arena: Robot Showdown Akció vrzl
To je dobar koncept, no teško mi je pokušati pomaknuti svog kopljanika u tutorialu. Također biste možda mogli dodati značajku u kojoj biste mogli izgraditi vlastite zidove i vrata dvorca.
Ova igra ima cool koncept, ali je sranje igrati na telefonu
Užasno je započeti utakmicu koju ste dali da gledate oglas.
Jako lijepa igra
Super igra Dovršio sam 20 misija, sve misije sam završio, bila je fantastična i vrhunska igra. Toliko volim ovo da želim brzo igrati RTS Sige up! Medieval 2 jako volim 💕 ovo 🌹🌹😭😍😍😍
Najbolja igra RTS offline do sada... Jako mi se sviđa, ali postoji neki problem. Ponekad se sila približava... Možete li to popraviti?
Dodao sam zvjezdicu jer se igra poboljšava