Post by howripertico on Feb 18, 2022 9:18:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پنل مدیریت را فعال کنید ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
یک مشکل با تعداد بردهای من وجود دارد. مجموع من با برنده شدن تغییر نمی کند. همین امروز صبح حداقل 100 میلیون سکه فریب خورده ام! این موضوع برای سایرین در باشگاه من نیز وجود دارد، زیرا در یکی دو روز گذشته بسیاری در مورد این موضوع اظهار نظر کرده اند. لطفا این Miniclip را بررسی کنید! من یک بازیکن معمولی روزانه هستم و دوست دارم ادامه دهم، اما اگر این مشکل در اسرع وقت حل نشود نمی توانم!!!
من با شوهرم مشکلی دارم و من این را با هم بازی میکنیم و او قبلاً درگیر بود وقتی برای بازی دوستی رفتم، او را ندیدم، بنابراین پیمایش کردم و متوجه شدم که مردی به نام عمر عکس او را دارد، بنابراین او را به چالش کشیدم و او مرا بازی میکرد. می خواستم از او بپرسم که چرا حساب همسرم را هک کرد؟ آیا می توانید لطفاً جلوی هک کردن این جنایتکاران را بگیرید. تنها دلیلی که آنها این کار را انجام می دهند این است که 8ball را می مکند و باید حساب شخصی را بدزدند!
👏👏👏
ریدی
خوبه بدنیست
ناگهان برنامههای شما یخ میزنند و میلیونها پوول سکه در اینجا «پول» میگیرند. گلف نهایی در حال حاضر این کار را مکررا انجام می دهد. من پول خرج میکنم، اما وقتی نمیتوانم، وقتی از ردههای پایینتر میجنگم، یخ میزنند و به میانی و بالا میروم. وقتی شروع به رسیدن به جایی می کنید به اندازه کافی بد است و رقبای ثابتی با مهارت/اکسپت بیشتر پیدا می کنید که شما را زمین گیر می کند. به نظر می رسد اینگونه برنامه ریزی شده است.
من همیشه این بازی را دوست داشتم، این یک تنش آزاد و فرار از روزمرگی است که من همیشه آن را بازی می کنم، ممنون میشم کلیپ باحال
برنامش خیلی سنگینه یه لحظه نت قطع میشه بازی به فنا میره تازه به کسایی که آمریکایین خیلی به نفع کار میکنه.
خواهر و مادر سازنده بازی را گایدم 🤮🤮🤮😭
بازی خوبیه اما برای داداشم من که خوشم نیومد حالا بگیم کمی ♦️ نام خانوادگی:مجهول ♦️ جنسیت :مجهول ♦️ اسمم هادی نیس
اصلاً خوب نیست در مواقعی که امتیاز کم دارم کمکم نمی کند
8 Ball Pool Esportes mltp
بد نیست می شود بهتر باشد
خیلی بدهههه من میبرم ولی پولو میده به رقیبم اصلا افتضاحه نصب نکن بیشتر از ۱۴ بار بردم همه ی پولمو داد به رقیبم این چه وعضشه همه ی پولمو خوردن خاک تو سرتون یه امتیازم از سرش زیاده من یه امتیاز دادم تا نظرمو بگو.
😍❤
8 Ball Pool Sports gsj
سخته ولی خوبه ممنون از سازندش
این بازی هیچ شباهتی به 8ball واقعی ندارد. بازی با هشت توپ چیزی است که از 9 توپ می بینید. یعنی اگر یک توپ از روی عمد ساخته نشده باشد، بلکه در اثر حادثه ساخته شده باشد؟ نوبت دیگری می گیری این قوانین 8ball واقعی نیست، اگر سازندگان و توسعهدهندگان میخواهند بازی 8 ball pool بسازند، باید تحقیقات واقعی انجام دهید و قوانین APA و BCA Pool را یاد بگیرید.
به من بگویید چرا وقتی اتصال من کند است، در ساعت ضربهای جریمه میشوم، و اگر اتصال مجدد رایانهام بیشتر از زمان مجاز ساعت ضربهای طول بکشد، حریف توپ را در دست بگیرد، نوبتم را از دست میدهم؟ اما من فقط برای حداقل 60 ثانیه منتظر حریفم نشستم تا مجدداً وصل شود و وقتی بالاخره این کار را انجام داد، او یک ساعت کامل و تمام وقت در جهان داشت تا شلیک کند؟ به معنای واقعی کلمه فقط 100000 سکه برای من هزینه کرد، در حالی که من می دانم که اینطور نیست. لیسانس!!!
به خوبی انجام شد
اگه تغییرزبان(فارسی) داشت عالی بود
برنامه در اواسط بازی خراب می شود! هیچ چیز ناامید کننده تر از این نیست که ضربه پایانی را روی توپ 8 قرار دهید و فقط تماشا کنید که بازی در یک صفحه سیاه محو می شود. سپس، زمانی که آن را دوباره بالا می آورید، درست به موقع است که حریف خود را با توپ در دست صف آرایی کرده و پیروزی را بدزدید. توسعه دهندگان، شما باید این را تعمیر کنید! ویرایش: صفحه پشتیبانی خطای 404 می دهد. آیا این برنامه کلاهبرداری است؟
دریافت بهروزرسانی پیام برنامه در داخل برنامه در حین بازی، اما وقتی به فروشگاه Play هدایت میشوم، بهروزرسانی در دسترس نیست. لطفا اشکال را اصلاح کنید همچنین جایی برای گزارش مشکلات در برنامه پیدا نمی کنم.
من فقط یک بار در گوشی پسر عمم بازی کردم و عاشق این بازی شدم بسیار بازی خوبی هستش حتماً بازی کنید
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
بلیارد
با سلام خیلی برنامه سرگرم کننده و خوبی هست دو تا ایراد بزرگ داره که اگه درست بشه خیلی خوب میشه 1حک شدن برنامه توسط رقیب بازی رو میبری و بازنده کاری میکنه که ضربه آخر به نفع بازنده میشه چطور این کارو میکنن جای سوال داره 2اینکه وقتی یکی هست. از طرفی بازی لفت میدن بازی هنگ میکنه چند دقیقه باید صبر کنی یا بدی من دوست دارم برای این مشکل از این بازی کم میدم خیلی خوب میشه این 2تا مشکل حل بشه ممنون از دستندرها و تهیه کننده های این گیم زیبا از طرف خودم سپاسگزارم. ممنون
سلام من عاشق بازی 8ball pool هستم اما مشکلی وجود دارد که برد در نیمه دوم است و سپس برد معمولی من 70 متر در لیگ کسب کردم اما در باشگاه فقط 15 متر است می خواهم این مشکل به زودی برطرف شود لطفاً اگر برطرف شود من این کار را انجام خواهم داد. ستاره می دهد
بعد از مسابقه نمایش تبلیغات را متوقف کنید... در چرخش پاداش بیشتری بدهید و برنده شوید... همه چیز در بازی کسب درآمد است مانند سکه نقدی و همه چیز... هزینه کلی. باشه باشه
8 Ball Pool Sport cwzb
عالی واقعا یک چیزی بسیار سرگرم کننده هست
این بازی فوق العاده شگفت انگیز است، من قبلاً فکر می کردم کسل کننده است اما وقتی با بچه های دیگر بازی می کنم مهارت های من افزایش می یابد بسیار عالی انجام شده
بازی خوبیه
هر بار که ویدیوی جوایز رایگان را تماشا می کنم با مشکل بسته شدن بازی مواجه می شوم. از این عصبانی شده واقعا خسته کننده است 😠 توسعه دهنده خودش یک باگ است 😏
این بازی استخری بسیار جالب و خوب طراحی شده با گرافیک و ویژگی های زیبا است. من می خواهم به استخر 8 توپ 5 ستاره بدهم زیرا آن را بسیار دوست دارم. اما، از نظر من در این بازی مشکلات جدی وجود دارد، مانند بسیاری از هکرها، گاهی اوقات مشکل اتصال (از دست دادن اتصال و از دست دادن نوبت در حین) و اضافه شدن منظم پس از دو مسابقه. به خصوص، هکرها یک مشکل اساسی است که باید حل شود.
خوبه
Fishdom ধাঁধা hkdg
کس ننه تو که میگی مادرشون تربین یاد نداره کس خار تو جنده کیرم تو ننت ننت بچه دار شده کیرم بخور بیلاخ👍👍👍👈👈👈👈👉👉👉👉👄👄💩💩👍👍🙆🙅💁🙋💁
عالی است
سلام بازیه خوبیه فقط نت قطع بشه میشی بازنده بازی . موقع گردونه هم که میزنی بچرخه همش بهت اون سکه ها کمه رو میده ...
خوبه فقط هرزگاهی نمیدونم واسه چی هنگ میکنه و باعث میشه بازیو ازدست بدی