(Android) Law Empire Tycoon-Idle Game цхеат цоде за неограничене кристале
Mar 15, 2022 11:40:05 GMT -5
Post by tiotochaktiorec on Mar 15, 2022 11:40:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Law Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Law Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за неограничене кристале ▞▞▞
▞▞▞ Law Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Свидела ми се игра, али када је све надограђено до максимума постало је застарело. Трезор банке достиже максимум од 10,5 милиона, тако да више нема смисла играти. Уреди: Дао још једну звездицу јер је програмер обећао будући садржај. Додат ће још ако је тачно.
Игра сада иде добро, хвала на одговору и можда би требало додати још једног градитеља тако да би било добро учинити игру мало занимљивијом јер само један градитељ не може да уради сву конструкцију и одузима мало времена. игра је добра, можемо научити неколико ствари и о праву
Law Empire Tycoon-Idle Game Penyelakuan bovk
Када се све заврши и све се ажурира на в, нема шта друго да се уради веома добро, али постаје веома досадно када ништа да се ради или надогради
Волим ову игру, само бих волео да није тако неуравнотежена јер прво морате да скупите новац, а затим морате да надоградите ствари након само неколико надоградњи за које су потребни сати. Не може се играти, појавим се једном дневно да урадим 4 ствари, а затим одем јер морам да чекам да се ствари надограде да бих урадио било шта друго
Law Empire Tycoon-Idle Game Penyelakuan zswc
Прво ми се свидело... али сада је досадно... нема шта да се ради, ништа се не дешава. Не могу више да проширим или да надоградим било шта друго... и обавештења не дају пошто, сада буквално нема шта да се ради у игри. Зашто добијати нове адвокате када је приход максималан и капацитет?
Могло је и боље. Покушавам да напредујем у овој игри, али је толико фрустрирајуће да мој курир увек иде у прву канцеларију са фајловима, а онда се мора вратити да узме још. Док се врате, првој канцеларији је поново потребно још докумената, тако да се само враћају тамо! Требало ми је толико времена да покушам да добијем 2 курира, фрустрирајуће је па сам управо избрисао игру.
То је веома добра игра и заиста сам уживао у њој. Чини ми се да желим да постанем адвокат у будућности
Свиђа ми се игра, али нисам сигуран зашто постоји убиство када ти случајеви нису ни доступни на банкомату. Нема одељења за убиства
Добра је игра и убија време. Мој проблем је што се врло брзо завршава. Прошло је неколико недеља и већ сам завршио целу игру. Нема више шта да се ради. Постојао је 1 догађај и то је било збуњујуће јер нисам разумео како да добијем трагове и погодио сам свој пут кроз то. Игра има много потенцијала, али то тренутно није довољно. Ако не купите надоградње, то ће потрајати дуже, али ако јесте, припремите се да брзо завршите игру.
То је лепа идеја, али постаје веома досадна након што све надоградите на максимум и урадите сва истраживања. Недовршен је, али не изгледа да ће ускоро бити додане нове ствари.
Веома фрустрирајуће. Каже да су вам потребне ствари пре него што кренете напред које нису доступне. Заглавио сам у истој колотечини већ неко време јер не могу да добијем истражитеље и слично. Идем на деинсталирање игре.Био сам заиста узбуђен када сам видео рекламу за игру. Изгледало је тако забавно. Било је веома погрешно у вези са игром. То је веома спор темпо и већину времена једноставно чекате да се ствари десе. Толико потенцијала, али огромно разочарење.
Завршио сам надоградњу буквално свега, молим вас дајте још неке опције за даље проширење канцеларије (можда једном имати различите филијале или тако нешто....)
Игра игра прилично добро, али моје две притужбе су што не могу да користим токене и постоји само један случај за излагање. Желео бих више приче и за могућност стварног коришћења токена
Није лоше, завршио је игру без плаћања правог новца. Требало је неко време да стигнемо тамо, али је могуће. Сама игра није велика игра, потребно вам је само стрпљење
Дакле, мислио сам да ће ова игра више личити на то како је оглас показао да је место где ћете моћи да испробате случајеве. Па, није НИШТА тако! Све што треба да урадите је да чекате или гледате гомилу реклама да зарадите новац како бисте могли да унапредите адвокатску адвокатску фирму и унајмите људе да тамо раде! Такође, скоро сваки други пут када бих гледао рекламу да бих добио новац када би се реклама завршила, игра би се поново покренула и никад нисам добио новац! Осим што је била супер досадна игра, грешка при поновном покретању ме је натерала да деинсталирам игру! Не губите време!
Волите ову игру! Управо су објавили догађај у другој сезони за оне попут мене који су завршили шаховску убицу.
Волим ову игру, али изгледа да нема простора за раст. Постигао сам све циљеве, па шта сад? Да ли да га само избришем, ажурирао сам, али још нисам добио "белешке". Немам појма шта да радим. Циљеви и даље показују да су испуњени.
Платио сам 5,99 да откључам све за мој специјални случај. Никада га нисам примио. Послао сам им е-пошту и још увек нисам добио одговор. Променићу на 5 звездица када добијем оно што сам платио.
Одличан је трошење времена, али када једном све побољшате, нема разлога да наставите да га играте. Можда ако би игра навела да купите друге адвокатске фирме са других места, онда бих се вероватно вратио на њу
У игри подршка вам говори како да завршите сваки специјални судски спор. Хвала што сте били детаљни. Моја претходна рецензија је постављала питање како да урадим тренутни специјални случај и сада сам пронашао решење објављено у подршци за игре ☺😁😁
Веома лепа игра. Али сам постигао све циљеве и унапредио сам све канцеларије и све раднике. Шта даље. Да ли сам завршио игру? Да ли је то крај?
Ако волите игрице у стању мировања, ово је савршено за вас. Највећи недостатак је колико је игра кратка. Надам се брзом ажурирању пошто практично завршим са надоградњом онога што могу. Бићете узнемирени само ако потрошите новац на то.
То је одлична игра за коју истраживање и изградња може потрајати, не морате да чекате у игри да се заврше, можете напустити апликацију јер вас обавештава када су готови
Law Empire Tycoon-Idle Game Penyelakuan zswc
Dancing Race 音楽&リズム prd
Пристојан мали неактиван кликер да прође време. Завршио сам га и све повећао за месец дана
Не могу да уђем у пробну верзију ако је језик мог уређаја на арапском. Доступан је ако пређем на енглески, надам се да ћете га решити
Занимљиво је и забавно играти, али је реклама за то била погрешна.
Играо сам већ неколико недеља. У почетку је забавно гледати како ваша мала канцеларија расте. Али дошао сам до тачке у којој сам скоро све искористио, и само покушавам да то постигнем 100%. Све ово је мало ван равнотеже. Документатори не могу да прате, чак ни максималну канцеларију и нивое. Увек су између 0-5 докумената. Детективи... требају вам само 1 или 2, а не 4. Канцеларије за преваре ретко када добијају документе, јер развод и саобраћај узимају све, са начином на који су курири постављени. Неуравнотежено је.
Уживам у игри, али као што су други рекли, не вреди је плаћати. Веома је кратак, а садржаја недостаје.
Лепа графика, али игра је прилично празна. Истражите технологију, надоградите зграду, а затим сачекајте неколико сати док се не заврше и поновите. То је цела игра.. оглас вам је показао да одлучујете између 2 особе које се свађају на суду. Ништа од тога.
У реду. За игру која је изашла само 3 месеца, нисам изненађен да још нема много тога да се уради. Међутим, волео бих да су програмери потрошили мало више времена на развој како би било више што можете да постигнете када буде објављено. Надам се да ћу ускоро видети више садржаја, али будите сигурни да ћете дати све од себе!
Добро је. У основи сам исцрпљен након месец дана без да потрошим ни новчића. Моја једина велика замерка је брзина којом документарци раде. Имам све четворо на нивоу 4 и они не могу да прате адвокате. Имам 1 детектива на нивоу 1 и 4 помоћника правника на нивоу 2 и они су константно исцрпљени. Курири ће ићи и у прву канцеларију којој су потребни, тако да ће тамо бити канцеларија која ће заувек чекати на испоруку.
Искрено, не смета ми чекање. Играм игру стално, и у реду је. Пакети су мало скупи и нема смисла да их купујем када се појави нова футрола.
Игра је у реду, али челичи ваш новац. Купио сам пакет без огласа, али сам и даље морао да гледам огласе чак и након што је новац нестао са мог налога и поново учитао игру. -10/10
Концепт је добар. Било би забавније када би у игри било ствари које треба урадити осим чекања до 8 сати да се надоградња заврши пре него што поново чекате. Смислио сам да ангажујем адвокате који смањују плаве досијее (не жуте документе) како би спречили да курири не буду у стању да прате потражњу за плавим досијеима. Још увек морате да сачекате само да надоградите, затворите игру и вратите се поново. Надам се да ћете ускоро имати ажурирање. Хвала вам.
Нађите ову игру забавном и изгубљеним временом. Забавно је и добро се проводим играјући ово сваки пут када могу. И то је веома интересантно.